BURDUR / MERKEZ - Gökçebağ Ortaokulu

Gökçebağ Ortaokulu

ASKERİYE KÖYÜ KARADERE MEVKİİ KARADERE KÜME EVLERİ NO 1 MERKEZ / BURDUR
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde kazandığı başarılarla tüm ilde adından sıklıkla söz ettiren, Türk Milli Eğitimine özgün katkılar sağlayan model bir okul.
Misyon
Başta okul personelimiz ve velilerimiz olmak üzere toplumun her kesiminden destek alarak; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgüven sahibi, bilgili, becerili, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, okuduğunu anlayan, düşündüklerini söz ve yazı ile ifade edebilen, liderlik özellikleri gelişmiş, hayata ve bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Yıldız kızlar masa tenisi 3 yıl üstüste Burdur birinciliğini kazandık. Yıldız kızlar masa tenisi Türkiye 17.liğini kazandık. Bu benim eserim proje yarışmasında bölge finaline katılma hakkı elde ettik. AB Comenius Okul Ortaklıkları Projesini başarıyla gerçekleştirdik.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
İl merkezinden okulumuza Belediye Halk Otobüsü ile rahatlıkla ulaşılabilir.
Gökçebağ Köyü Merkez/BURDUR
9 km (Duble yol)