BURDUR / MERKEZ - Gökçebağ Ortaokulu

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü Matematik Öğretmenimiz Ömür KUTLU ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları etkinlikler ile kutlanıldı.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

SMA TIP-1 hastası Havva Karataş bebeğimiz için 17.01.2024 tarihli hayır amaçlı kermes düzenledik. Kermesimizden elde ettiğimiz 13.690,00 TL geliri bebeğimizin IBAN hesabına yatırdırk.

Göstermiş olduğunuz hassasiyet için,emekleriniz için,desteğiniz için şahsım ve okulum adına herkese teşekkürlerimi sunarım.Kaç yüreğe iyilikle dokunuyorsak o kadar varız anlayışıyla çıktığımız bu yolda gücümüze güç kattınız.Allah yerine ulaştırsın.Bebeğimiz tez vakitte sağlığına kavuşsun.

Pınar ŞİMŞEK

Ara

BESTE PROJESİ KAPSAMINDA 7.SINIFLARIMIZA YÖNELİK HAZIRBULUNUŞLULUK DÜZEYLERİNİ BELİRLEYİCİ SINAV UYGULANMIŞTIR.

Ara

BESTE PROJESİ KAPSAMINDA 8.SINIFLARIMIZA YÖNELİK İL GENELİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME SINAVI UYGULADIK.

Kas

BESTE (Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim) Projesinin Burdur Eğitim Akademisi alanında yer alan kitap okuma etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla okulumuzda her gün  farklı bir ders saatinde  olacak şekilde  15 dakikalık kitap okuma faaliyeti yapılıyor.

Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı ile Okulumuz öğrencilerine eğitim verildi.

Mrt

2022 - 2023 Okullar arası bocce yarışmaları küçük kızlar kategorisinde Burdur 2.si olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.